Reserveer uw kennismakingszending

Geld van de Wereld - World Money Collectie

Ja, graag ontvang ik de kennismakingszending van de officiële World Money Collectie. Met mijn kortingscode ontvang ik de set voor de eenmalige speciale kennismakingsprijs van slechts € 9,95 (later € 19,90). Ik bespaar daardoor 50% op de eerste set met buitenlandse munten. Ik ontvang mijn zending 21 dagen geheel vrijblijvend op zicht.


Postcode*
Huisnummer*
Toevoeging


Belangrijke informatie

Indien u uw kennismakingszending behoudt en betaalt, wordt uw naam op de exclusieve reserveringslijst voor de World Money Collectie geplaatst. Als u op de reserveringslijst bent geplaatst, wordt u periodiek één van de overige officiële buitenlandse muntsets aangeboden.

Bij uw collectie ontvangt u tevens een op naam gesteld Eigendomscertificaat en een hoogwaardig verzamelsysteem. U ontvangt deze accessoires geheel gratis. U ontvangt uw zending(en) 21 dagen geheel vrijblijvend op zicht.

U loopt geen enkel risico en u verplicht zich tot niets. U kunt zich op ieder moment van de exclusieve reserveringslijst laten verwijderen. Een brief, e-mail of telefoontje naar de klantenservice van het Amsterdams MuntKantoor volstaat.

De vermelde prijzen zijn exclusief € 2,95 verzend- en verzekeringskosten per zending. Deze kosten vervallen bij een automatische incasso. Indien het product dat u bestelt op voorraad is, bedraagt de levertijd gemiddeld 3 tot 7 werkdagen.

Specificaties
Collectie: World Money (Geld van de Wereld)
Uitgifte: Filipijnse Peso
Kwaliteit: Uncirculated
Beperkt tot: Slechts 50.000 collecties wereldwijd
Aanbieding: € 9,95 (later € 19,90)